Stresi dedikim të ndjerë për femrën më speciale në jetën e tij

Reperi Arkimed Lushaj, i njohur me emrin e artit si Stresi, e tregon vazhdimisht lidhjen e tij speciale me familjen.Ndërsa sot motra e tij ka ditëlindjen ai ka bërë një urim gjithë ndjenjë për të.“E dashur motër! Ndihem shumë krenar të të thërrasë ty motër. Je ajo që më mbështet në çdo rrugë që unë zgjedh, je ajo me të cilën flas për çdo problem dhe gëzim timin. Ti për mua je shumë speciale andaj e dashur motër SHUMË URIME PËR TY DITËLINDJA! Të dëshiroj çdo të mirë në jetë dhe Të dua shumë”, shkruan Stresi në Instagram.