Starton Etink Festival në Sarandë

Ka hapur siparin mbrëmë në Sarandë Etnik Festival, eventi më i madh i vitit që mbahet në Shqipëri. Emrat më të njohur të DJ botërorë  meshkuj & femra, nga e gjithe bota do te performojne 3 dite rradhazi ne skenen e SANTA QUARANTA duke e kthyer ETNIK FESTIVAL ne nje TOMORROWLAND te dyte, pasi shumica e DJ–ve pjesemarres kane performuar dhe performojne skenat e  TOMORROWLAND. City Radio është media partner i këtij festivali që pritet të bëjë një natën dhe ditën përgjatë 72 orëve.