Stallone dhe Wahlberg tregojnë stërvitjen e çmendur për filmat e rinj

Sylvester Stallone dhe Mark Wahlberg kanë nisur stërvitjen intensive për të qenë në formë të shkëlqyer fizike për xhirimet e filmave të tyre të rinj “Rambo 5” dhe “The Six Billion Dollar Man”. Të dy yjet e filmave aksion kanë treguar regjimin e tyre në rrjetin social “Instagram”, gjatë përgatitjeve për xhirimet. Shikoni stërvitjet mbresëlënëse dhe zbuloni edhe një tjetër aktore që e ka marrë seriozisht palestrën.