Header

Sot dita më e nxehtë e qershorit, temperaturat deri në 41 gradë Celcius

Sot shënohet dita më e nxehtë e muajit Qershor, sipas sinoptikanëve, të cilët kanë paralajmëruar qytetarët që të bëjnë kujdes dhe të evitojnë daljet e panevojshme.

Sipas Institutit të Gjeoshkencave, temperatura maksimale sot do të kapë vlerën e 41 gradë Celsius në vendet e ulëta.

Qarku i Fierit pritet të përballet me temperatura të larta. Po kështu, edhe zona të caktuara në Tiranë, Durrës, Elbasan, Gjirokastër, Berat e Vlorë.

Qytetarët këshillohen që të evitojnë orët e pikut dhe të qëndrojnë të hidratuar.

You may also like ...