Skandali seksual përfshin dhe Sylvester Stallone

Prokuroria në Los Anxhelos ka nisur një hetim ndaj Sylvester Stallone për agresion seksual, nisur prej një denoncimi të bërë në vitin 2017 dhe që i referohet viteve ’90.

Aktori i mohoi akuzat, por pranoi se ka pasur një lidhje me gruan që ka bërë denoncimin, në vitin 1987, ndërsa ishin të angazhuar me xhirimet e një filmi në Izrael.

Përfaqësuesi ligjor i Stallone deklaroi se gruaja ka dashur ta bëjë mediatike historinë e saj. Akuzat ndaj aktorit vijnë në kohën e stuhisë #MeToo, mbi dhunën seksuale në Hollywood.