Header

Sidnei është një ndër qytetet më të ndotura në botë, shkak zjarret

Sidnei së bashku me kryeqytetin indian Nju Delhi, është ndër qytetet më të ndotura në botë, për shkak të tymit nga zjarret.

Indeksi i cilësisë së ajrit, në Sidnei, i cili njihet për qiellin e tij të pastër dhe blu, arriti në 161 në zonat në veri, me autoritetet që i bënë thirrje qytetarëve të shmangin shëtitjet në natyrë.

Rreth 136 mijë hektarë tokë janë djegur si pasojë e zjarreve.

You may also like ...