Si të dukesh seksi ndërkohë që bën sherr, jua tregon Hannah Ferguson

Hannah Ferguson ishte protagonistja e radhës në videot e revistës LOVE. Modelja e famshme e “Sports Illustrated” shihet në klip duke bërë mundje me një shoqen e saj. Të dyja modelet janë të veshura me të brendshme dhe përballja është shumë emocionuese.