Shuhet Morgana King , aktorja e “The Godfather”

Këngëtarja dhe aktorja Morgana King ka ndërruar jetën në moshën 87-vjeçare.
King, e cila ka interpretuar në filmin “Kumbari”, ku luante rolin e bashkëshortes së Don Vito Corleone, vuante nga kanceri dhe ka vdekur në muajin mars, por vetëm tani është zbuluar ky fakt.
Sipas “Washington Post”, Morgana King ka ndërruar jetë në 22 mars, në Palm Springs të Kalifornisë.