Header

Shtëpia e Taylor Swift përfshihet nga flakët, këngëtarja: “Mendoj se do vdesim”

Apartamenti luksoz i këngëtares Taylor Swift, me vlerë 50 milionë dollarë në Nju Jork për pak sa nuk mori flakë. Këngëtarja e cila ndodhej në shtëpi me shoqen dhe kolegen e saj Gracie Abrams tentoi të shuante zjarrin me një zjarrfikëse.

“Çfarë të bëj për këtë tani?” pyeti Swift me ankth në video teksa ecën përreth kuzhinës së saj duke mbajtur një fikëse zjarri që nuk di ta përdorë. “A duhet ta pres këtë me thikë? Mendoj se do të vdesim”

Ndërsa Swift drejtoi fikësen e zjarrit nga flakët dhe përpiqej t’i shuante, shoqja e saj e udhëzonte se si ta përdorte teksa filmonte të gjithë skenën. Më në fund Swift arriti të fikte zjarrin dhe vajzat filluan të qeshnin me të madhe.

“Çantat tona janë shkatërruar. Dhe këpucët e mia. Dhe e gjithë dhoma, mendoj.” tha Swift.

You may also like ...