Header

Shqipja dhe Blerando janë bashkë? Ky detaj na bëri të dyshojmë

Shqipe dhe Blerando kanë qenë dy protagonistë të “BBVK2” të cilët shprehën një pëlqim për njëri-tjetrin dhe më pas u tërhoqën.

Ndonëse kishim kohë pa parë apo pa dëgjuar për ata bashkë, një detaj na tërhoqi vëmendjen.

Por dyshimet së fundmi i ngre veshja e tyre, ekzaktësisht një palë tuta të zeza me lidhëse dhe me një unazë metali “John Richmon”.

Nuk e dime si ndodhi kjo rastesi që të dy personazhet mbajnë veshur të njëjtin produkt sportiv!

Sidoqoftë në mos janë bashkë kanë shije të përbashkëta, edhe pse tutat janë koleksioni për meshkuj i markës John Richmond.

You may also like ...