Shpërblimet e fundvitit, Rama: Kategoritë që përfitojnë

Mbi 765.767 shqiptarë janë përfitues të shpërblimeve për Vitin e Ri akorduar nga qeveria. Kryeministri Edi Rama prezantoi paketën e shpërblimeve për një sërë kategorish e ndarë në atë të familjeve në nevojë dhe grupi i personave me merita të veçanta.Sipas kryeministrit qeveria është duke ndjekur të njëjtën filozofi njësoj si vitin e shkuar për të mbështetur njerëzit.