Shpenzimi marramendës për dado në familjen Kardashian-West

Kim Kardashian dhe Kanye West shpenzojnë mbi 1 milion dollarë në vit për kujdesin ndaj fëmijëve të tyre.

Familja me katër fëmijë ka një skuadër dadosh dhe asistentësh që i ndihmojnë 24 orë në 7 ditë të javës. Së bashku me trajnerët personalë, shefat e kuzhinës dhe stilistët, fatura mujore shkon në rreth 100 mijë dollarë.

Stafi i tyre i shoqëron edhe kur janë në udhëtim, sigurisht edhe dadot, për t’i ndihmuar kur janë tepër të zënë.