Header

Shokë apo ndjenja për Riken? Rrëfehet Fatjoni

Raporti mes Fatjonit dhe Rikes ka qenë një temë mjaft e diskutuar ditët e fundit brenda shtëpisë së “BBV3”.

Gjatë një bisede mes Erjolës dhe Fationit ata kanë diskutuar rreth marrëdhënies së tij me Riken.

Pas aludimeve nga banorët se Fationi ka pëlqim ndaj Rikes, ai i’u përgjigj Erjolës duke thënë se nuk e sheh më shumë se shoqe.

 

Pjesë nga biseda:

Fation: Mos më ngacmo kot. Unë e kam shoqe shumë të mirë.

Erjola: Unë s’ju kam ngacmuar, edhe kur iu kanë ngacmuar të tjerët tek loja e rezistencës unë nuk flisja. Është e mirë si gocë.

Fation: Është pak grindavece, por është e mirë. Mua prandaj më pëlqen, nuk është bazike, ka ato intrigat e saj të bukura që të bën për vete.

You may also like ...