Shkumbin Ismaili publikon këngën e tij më të re

Këngëtari i njohur shqiptar nga Maqedonia, Shkumbin Ismaili publikon këngën e tij më të fundit.
Kënga e publikuar dy ditë më parë mban titullin, “Me ty dua të jem”.
Kënga e re e Shkumbinit është një baladë dhe shoqërohet edhe me videoklip.
Për tekstin dhe muzikën është kujdesur vetë këngëtari.
Shkumbini është një nga këngëtarët më të preferuar të shqiptarisë, ndërsa këngët e tij janë nga më të pëlqyerat.
Se si do të pritet kënga e re e Shkumbinit do e tregojnë ditët në vazhdim.
https://www.youtube.com/watch?v=KnJKksQDjQ0