Shkoi me dekoltenë e hapur në Kuvend, ja deputetja sexy në Brazil

Në Brazil jo rrallëherë vajzat shkaktojnë furtunë rrugëve me format e mrekullushme, por vetëm pak kohë më parë kjo gjë ka ndodhur në Kuvendin atje.
Ana Paula da Silva, e njohur si Paulinha zgjodhi një veshje shumë provokuese për të shkuar në Kuvend.
Njerëzit e komentuan negativisht veshjen e saj, ku ekspozonte gjoksin në tepër seç duhej.

Në atë kohë ajo u shpreh se nuk do të ndryshonte tipin e saj për shkak të rolit si deputete.

Që nga ajo kohë kanë kaluar 10 muaj dhe mediat vendase shkruajnë se Paulinhës nuk i është dëgjuar ndonjëherë zëri per debat rreth tematikave të rëndësishme të çështjeve në vend përvec sfilatave të modës.Pergjigja e saj ne kete rast eshte që të merren me ata qe vishen me kravata dhe vjedhin fonde pasi ajo vetë do të vazhdojë të vishet si t’i dojë qejfi.