Shihni teksa një dy vjeçare thyen rregullat në Kishë duke vjedhur “beben Jezu Krisht”

Një 2 vjeçare nga Tennesse është treguar e paduruar gjatë një pjese teatrale ku po vihej në skenë lindja e Jezu Krishtit. Në videon e regjistruar nga mamaja e saj, vogëlushja shihet e ulur qetësisht në krahë të djepit ku qëndronte “bebja Jezu Krisht”, deri në momentin që durimi i saj ka sosur dhe është ngritur të marrë beben në duart e saj. Këtë nuk e ka pranuar një nga vajzat që ndodhej në skenë me të, dhe ia ka tërhequr nga duart kukullën për ta vendosur sërish në djep. Kjo skenë qesharake është përsëritur sërish duke shkaktuar shumë të qeshura tek publiku.

My little sheep took the baby Jesus, breaking all the rules leaving poor little Mary no choice but to take action! Momma to the rescue tried her best to protect her baby at all costs. Definitely a program I will remember. LOVE these kiddos and my church family! Laughed so hard I cried!

Posted by Tana Benson on Sonntag, 10. Dezember 2017