Header

Sheiku shpallet fajtor për rrëmbim të fëmijëve

Një Gjykatë në Mbretërinë e Bashkuar ka arritur në përfundimin se Sheiku Mohamed i Dubait ka rrëmbyer vajzat dhe ka kërcënuar bashkëshorten e tij. Akuzat ndaj sheikut janë ngritur nga ish-gruaja e tij Princesha Haya Bint Al-Hussain, e cila thoshte se ai ka rrëmbyer vajzat ka torturuar vetë atë dhe e ka kërcënuar. Këto akuza janë bërë fakt i kryer nga Gjykata e Lartë e Britanisë së Madhe. Sipas Princeshës Mbreti i Dubait fshihet në Londër.

You may also like ...