Shehu: Peshkopia, Sohodolli dhe Maqellara do të kthehen në tri qendra urbane të Dibrës

Kandidati për kryebashkiak i Dibrës, Sherefedin Shehu u takua me banorë të Peshkopisë, Sohodollit dhe Maqellarës, të cilat do të kthehen në tri qendra urbane të Dibrës, sipas kandidatit demokrat.
“Për Sohodollin, që është një qendër e madhe e Dibrës së Vogël, po të themi dhe për Maqellarën, që është një qendër e madhe e Dibrës së Madhe, unë kam një projekt të veçantë. Maqellara dhe Sohodolli do të bëhen dy qendrat urbane të Bashkisë Dibër”, u shpreh Shehu.
Projektet janë gati për sistemimin dhe asfaltimin e rrugëve që lidhin fshatrat me qendrat, por qeveria nuk i ka dhënë asnjë lek për Dibrën, theksoi kandidati Sherefedin Shehu.