Header

Shefi i laboratorit në QSUT pozitiv me COVID-19

Një tjetër mjek është infektuar me koronavirus.

Mësohet se nga COVID-19 është infektuar mjeku Andi Koraqi, i cili është edhe shefi i Laboratorit te Mikrobiologjisë në QSUT.

Deri tani numri i mjekëve të infektuar që janë edhe pjesë e task forcës së ministrisë së Shëndetësisë ka shkuar në tre.

Më herët janë infektuar edhe Mirela Cami, Drejtoresha e Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor dhe Skënder Brataj Drejtor i Urgjencës Kombëtare.

You may also like ...