Header

Sharon Stone revoltohet me Kim Kardashian: Nuk bën për aktore

Pjesëmarrja e Kim Kardashian në sezonin e ardhshëm të “American Horror Story” ka shkaktuar mjaft bujë në botën e artit, ku shumë veta kanë vënë në pikëpyetje pse një personazh televiziv me pak përvojë në aktrim ka marrë në një rol kaq të lakmuar.

Aktorja e nominuar për Oscar, Sharon Stone, kritikoi gjithashtu Kardashian, duke theksuar punën e palodhur dhe përkushtimin që duhet për të arritur në industrinë e aktrimit.

Stone iu referua teorisë së autorit Malcolm Gladwell se duhen 10,000 orë praktikë për të zotëruar çdo aftësi. Ajo gjithashtu theksoi përpjekjet e aktorëve në profesionin e tyre dhe rëndësinë e njohjes së talentit dhe përkushtimit të tyre.

Ajo ka shkruar konkretisht: “Epo… ti e di… aktrimin. Mund të mos jetë një operacion në tru, por ne e vlerësojmë artin tonë. Ne studiuam, vuajtëm, vuajmë për të, dhjetë mijë orë”.

Vihet re se Kim Kardashian është shfaqur në role të vogla në televizion por ky është roli i saj i parë i madh në aktrim.

You may also like ...