Shakira, sërish në “pritje të ëmbël”

Këngëtarja e njohur Shakira, bashkëshortja e mbrojtësit të Barcelonës, Zherard Pike, ka mbetur serishr shtatzene . Lajmi konfirmohet nga njerëz pranë këngëtares që dëshirojnë të ruajnë anonimatin. Nëse lajmi konfirmohet, për Shakirën dhe Pikenë do të jetë një “tregolësh” në jetën private, pasi çifti ka edhe dy djem Milan dhe Sasha, i pari 3 vjeç dhe i dyti vetëm disa muajsh.

Përgatiti: /E.C/