Header

Sezoni i 6-të i ‘The Crown’/ Dalin imazhet e para, si duken aktorët që luajnë William dhe Kate

Sezoni i 6-të dhe i fundit i ” The Crown” po afron dhe duket se Peter Morgan synon ta bëjë të paharrueshëm.

Kujtojmë se seriali deri më tani ka marrë kritika të forta për mënyrën se si prezantohet jeta e familjes mbretërore, veçanërisht në sezonin e 5-të me prezantimin e Lady D. Për sezonin e 6-të të ardhshëm, xhirimet fokusohen në fund të viteve ’90. Kjo do të thotë, në përcaktimin e ngjarjeve që ne i kemi më të gjallët në kujtesën tonë, siç është vdekja e Princeshës Diana dhe njohja e William me Kate.

The Crown releases first pictures of Prince William and Kate Middleton in final  season | Ents & Arts News | Sky News

Më në detaje, cikli i fundit do të tregojë ngjarjet që çuan dhe pasuan vdekjen e Princeshës Diana dhe Princit William me Kate Middleton në Universitetin e St.

Në fotot e reja të publikuara nga sheshi i spektaklit, shohim aktorin Ed McVey duke portretizuar William në vitet e tij studentore dhe duke takuar Kate, me të cilën do të jetojë më vonë.

Në një grup tjetër fotografish, McVey, i cili ka një ngjashmëri të jashtëzakonshme me Princin William, shihet duke parë Kate teksa ajo kalon pranë tij në universitet, ndërsa në foto të tjera ai shihet duke shkuar në një pijetore me shënimet e klasës në duar.

Sipas raportimeve, William dhe Kate kishin vendosur të transferoheshin së bashku në vitin e tyre të dytë në universitet, ndërsa kishin edhe shokë dhome, Etonianët Fergus Boyd dhe Olivia Bleasdale.

You may also like ...