Sërish duke u fshehur, Kylie Jenner shfaqet në reklamën e Calvin Klein

Reklama më e re e të brendshmeve të “Calvin Klein” ka mbledhur së bashku motrat e klanit Kardashian-Jenner. Më në fund pas javësh mungesë në media shfaqet më e vogla prej tyre Kylie Jenner por sërish duke fshehur barkun e saj. Të gjitha motrat kanë qenë të shtrira përtokë duke bërë një lojë ndërkohë që kamera i fokuson një e nga një. Ajo çfarë menjëherë ka tërhequr vëmendjen është Kylie Jenner e cila mbulon thuajse të gjithë trupin duke e detyruar kamerën të kapë vetëm fytyrën e saj. Fatkeqësisht në këtë reklamë por edhe në fotot e publikuara nuk është e qartë nëse 20-vjeçarja është apo jo shtatzënë dhe fshehtësia e saj ekstreme po e bën që të humbasi fansat dhe ndjekësit në rrjetet sociale.