Seksi Anxhela Martini motivon ekipin e filmit “Shok” në Oscar

Modelja Anxhela Martini po qëndron pranë ekipit të filmit “Shok” në rrugëtimin drejt Oscar.Modelja ka postuar një foto në Instagram ku gjendet përkrah dy prej pjestarëve të kastit të filmit “Shok” që do të marrë pjesë në ceremoninë në Los Angeles.Filmi “Shok” është favorit për të fituar në kategorinë e filmave të metrazhit të shkurtër. Për filmin kanë folur edhe mediat e rendesishm amerikane, duke e vlerësuar si një film favorit.Dhe, natyrisht se nuk ka mungur as përkrahja e yjeve shqiptare nëpër botë për këtë sukses të mundshëm që mund të arrijë filmi.