Sekreti i filmave horror

Filmat horror janë prej zhanreve më të pëlqyera, për vetë faktin se ngjallin shumë adrenalinë. Skena të frikshmet dhe tmerrin që ato bartin tërheqin rreth vetes shumë persona. Natyrisht që të gjitha skenat bëhen me anë të maskime, por që duken shumë reale. Megjithatë realizmi i gjithë këtyre ka një sekret. E gjitha qëndron te grimi.
Mënyra se sa profesional është realizmi, e bën që gjërat të duken si të vërteta, qoftë edhe kur një personazh tenton të ia këput kokën një personazhi tjetër.
https://www.facebook.com/9gag/videos/1853575544944944/?t=7