Samuel L. Jackson fyen rëndë presidentin amerikan

Aktorit Amerikan Samuel L. Jackson ka sulmuar rëndë presidentin e SHBA-së Donald Trump. Atë shpesh e kemi parë në filma teksa shqipton fjalën “motherfucker” dhe këtë e përdori kësaj radhe në kurriz të presidentit Trump. Gjatë fjalimit të javës së kaluar, vetëm disa orë pas betimit, kongresisti Rashida Tlaib e quajti presidentin amerikan me emrin “byrek”, duke shtuar se ai duhet të kujtohej mirë për veprimet. Jackson shfrytëzoi llogarinë personale në “Twitter” dhe me sa duket mbështeti kongresisten. Nga ana tjetër, ka pasur edhe nga ata që e kritikuan Tlaibin për fyerjet në adresë të presidentit.