Sadije Agolli përkujton Dritëroin në 1 vjetorin e ndarjes nga jeta

Përkujtohet sot 1 vjetori i ndarjes nga jeta të shkrimtarit të njohur Dritëro Agolli. Pranë varrit ku prehet i ndjeri ka shkuar sot bashkëshortja e tij, Sadija e shoqëruar nga studiuesi Moikom Zeqo.

Dritëro Agolli lindi më 13 tetor 1931 në Menkulas të Rrethit të Devollit afër Korçës dhe u nda nga jeta më 3 shkurt 2017 në Tiranë