"Rruga e reformave për të rilindur Shqipërinë"

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që të urojë të gjithë qytetarët me anë të një foto-galerie, ku vihen në pah reformat. “GËZUAR 2016! Dhe një album kartolinash për ju nga rruga e reformave për të rilindur Shqipërinë”, ka qënë urimi i kryeministrit.