Header

Rreptësisht e ndaluar: Çfarë nuk duhet të vishni absolutisht në një dasmë?

Ka disa veshje që të gjithë të ftuarit duhet t’i shmangin, pavarësisht se çfarë dikton kodi i veshjes

Nga shmangia e ngjyrës së bardhë deri te mbajtja e veshjeve formale, ja çfarë duhet të dini:

Sipas ekspertes së mirësjelljes, Lisa Grotts, një çift nuk mund të bëjë shumë në lidhje me veshjen e të ftuarve në dasmë, përveçse të specifikojë kodin e veshjes në ftesë.

“Nëse të ftuarit dhe çifti janë miq të ngushtë, ata do të respektojnë kodin e veshjes”, thotë ajo. Prandaj, si i ftuar, është detyra juaj të siguroheni që të respektoni dëshirat e çiftit.

Çfarë duhet të shmangë çdo i ftuar në dasmë?

Çdo gjë e bardhë

Kjo duhet të jetë e vetëkuptueshme, por nuk është kurrë në rregull të vishni të bardha në një dasmë. Këtu përfshihen edhe rrobat në nuanca më të lehta që mund të duken si rroba të bardha dhe me printime.

Ne mendojmë se është e rëndësishme të shmangim ngjyrat e buta në përgjithësi, të tilla si e verdha e zbehtë ose blu, sepse ato mund të duken si të bardha në situata me dritë të ulët – thotë Sidney Waters Dunbar, drejtoreshë e stilit në Waters.

Dukja që përputhet me dasmën

Si mysafir, ju nuk dëshironi të dalloheni me të ftuarit e dasmës, prandaj përpiquni të merrni informacion paraprakisht se çfarë nuancash dhe ngjyrash do të veshin nusja dhe dhëndri. Nga atje, zgjidhni rroba që janë krejtësisht të kundërta me tonet e tyre.

Rrobat që zbulojnë shumë

Çdo gjë shumë e rastësishme. Edhe nëse festimi është i rastësishëm dhe i relaksuar, të ftuarit duhet të jenë gjithmonë në anën formale.

You may also like ...