Robert De Niro sponsorizon Al Pacino si president i SHBA-së

Robert De Niro i dorëzoi kolegun dhe mikut Al PAcino American Icon Award, nje cmim që shkon përtej kinemasë dhe celebron personalitetet më të rëndësishme SHBA-se. De Niro, një nga kundërshtuesit më të hidhur të Donald Trump, kërkuar “fajësim dhe burgim”.

“Nuk menduat se do t’ia hidhnit pa një “shkofsh në djall” të sinqertë për Trump. Bashkatdhetari im dhe miku i përhershëm Al Pacino nuk udhëheq Amerikën, por ndoshta ai duhet ta bëjë atë në vend të Trump. Ai ka fituar respektin dhe admirimin dhe e meriton një gjë të tillë”, deklaroi De Niro.