Rixhirohet “Baywatch”, zëvendësohet Pamela Anderson

Telefilmi i famshëm i vitit 1990, “Baywatch” ku rojet seksi të plazheve që shpëtonin jetë, do të risillet në një variant të ri. Përsa i përket kastit të aktorëve që do të jenë pjesë e xhirimeve dhe do të zëvendësojnë të famshmit David Hasselhoff dhe Pamela Anderson, kurioziteti është i madh.Aktualisht është vendosur që Zac Efron dhe Dwayne “The Rock” Johnson, do të jenë në rolin e protagonistëve meshkuj, ndërkohë që zëvendësuesja e një prej ikonave të këtij seriali aktores Pamela Anderson, përflitet të jetë Kelly Brooke.