Header

Rita Ora shpallet ndër të veshurat më bukur në mbrëmjen gala të amfAR

Galaja amfAR në Festivalin e Filmit të Venecias mblodhi shumë të famshëm që dolën dhe mbështetën fondacionin. Rita Ora dhe Leona Leëis ishin zgjedhur të performonin në eventin që nderoi gjithashtu Ava DuVernay. Të pranishëm ishin edhe yje si Camila Mendes, Jesse Williams, Bella Thorne, Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Kate Beckinsale, Alejandro Nones, Luke Evans dhe shumë të tjerë.

amfAR është një organizatë jofitimprurëse që është e përkushtuar për të mbështetur kërkimin mbi AIDS, parandalimin e HIV-it, edukimin për trajtimin dhe avokimin. Organizata ka investuar 635 milionë dollarë.

Rita Ora vodhi vëmendjen me paraqitjen e saj dhe mediat e huaja e kanë cilësuar si një ndër të veshurat më bukur.

Kate Beckinsale & Rita Ora Deliver Drama With Their Dresses at amfAR Gala  2023: Photo 4964304 | Bella Thorne, Camila Mendes, Jesse Williams, Jessica  Serfaty, Kate Beckinsale, Leona Lewis, Lucas Bravo, Luke

 

Kate Beckinsale & Rita Ora Deliver Drama With Their Dresses at amfAR Gala  2023: Photo 4964314 | Bella Thorne, Camila Mendes, Jesse Williams, Jessica  Serfaty, Kate Beckinsale, Leona Lewis, Lucas Bravo, Luke

Rita Ora Styled Her NSFW Sheer Gown 2 Ways in Venice

You may also like ...