Rita Ora do të hapë shkollë arti në Kosovë

Rita Ora sipas raportimeve më të fundit në mediat britanike është në negociata për të hapur një shkollë arti në Prishtinë, që do të mbajë emrin “The Rita Ora School”.Sipas DailyStar, këngëtarja, ndonëse u largua në moshën 1 – vjeçare nga Prishtina, nuk i harron kurrë rrënjët e saj dhe ndërtimi i një shkolle për të është një plan perfekt.Një burim i tha gazetës britanikë se këngëtatja shpreson që të frymëzojë studentët shqiptarë.