Header

Rita mbledh ndihma për sistemin shëndetësor të Kosovës

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora së fundmi ka ndërmarrë një nismë të quajtur “Një kafe si flutur”, për të mbledhur sa më shumë para për të ndihmuar Kosovën gjatë përballjes me koronavirusin.

Në një video-adresim përmes “Facebook”, Rita ka shprehur se do përpiqet të grumbullojë fonde për të ndihmuar sistemin shëndetësor të Kosovës gjatë pandemisë së koronavirusit.

“Mos dil për një kafe dhe rri në shtëpi për të ndihmuar sistemin shëndetësor”, është shprehur këngëtarja.

You may also like ...