Header

Rikthehet grupi i njohur britanik i rrokut

Grupi britanik i Rokut, Genesis, ka konfirmuar se po rimblidhet për një tur në 2020, i pari në 13 vite. Phil Collins, Tony Banks dhe Mike Rutherford e bënë njoftimin në një nga emisionet e BBC, mëngjesin e të mërkurës.

Duke zbuluar detaje të turit të tyre të kthimit, ata thanë se do të performojnë një seri koncertesh në Britaninë e Madhe, më vonë gjatë këtij viti. Një nga anëtarët themelues të grupit, që u largua prej tij në 1975, Peter Gabriel, nuk do të jetë pjesë e këtij rikthimi.

You may also like ...