Rikthehen së bashku Nicki Minaj dhe Drake?!

“Young Money Entertainment” ka organizuar një festë në Miami ku është vënë re një flirtim mes Nicki Minaj dhe Drake. Sipas “HollywoodLife.com”, gjërat mes dy artistëve kanë shkuar një shkallë me tej, gjatë festës.

Nicki dhe Drake kanë pasur një marrëdhënie dinamike gjatë gjithë kohës që kanë qenë me njëri-tjetrin pavarësisht se u ndanë më vonë”, ka thënë një burim për “HollywoodLife.com”.

Burimi shtoi më tej se pavarësisht se gjithmonë ka një flirt mes tyre, Nicki dhe Drake nuk janë të lidhur me njëri-tjetrin pasi tashmë ata janë thjesht miq të mirë.