Rihanna nderohet për stilin e saj të veçantë

Rihanna do të nderohet nga ‘Parsons School of Design’, një kalendar i përvitshëm mode që bëhet nga shkolla e dizajnit për fuqinë që i ka dhënë femrave të reja në fushën e modës.

Parsons është krenar që do t’ia japë Rihannës këtë nder, pasi ajo ka inspiruar miliona njerëz me anë të muzikës dhe stilit të saj të vecantë,” – tha Joel Towers, dekani ekzekutiv i shkollës në një deklaratë. Ndërkohë, këngëtarja e njohur i falenderoi publikisht për këtë nder.

Është një emocion i madh kur një shkollë prestigjoze si Parsons të më paraqesë mua me këtë nder. Unë gjej vazhdimisht dizajne kreative që vijnë nga studentët, prandaj ndjej një lidhje të fortë me shkollën. Por unë jam shumë mirënjohës që Parsons do të më nderojnë për punën që kam bërë,” – tha 29-vjeçarja.