Rihanna është biseksuale, kryen marrdhënie me modelen lesbike

Këngëtarja amerikane, Rihanna, është biseksuale, siguroi një modele lesbike, e cila pretendon se ka patur marrëdhënie seksuale me këngëtaren.Në një shkrim të botuar në një revistë amerikane, Natasha “Tajah” Burton bëri me dije se ka patur një takim të nxehtë me këngëtaren, ndërsa theksoi se Rihanna është biseksuale.

”Jam pothuajse e sigurt që është biseksuale, pasi ishte shumë e lirshme për të qenë në përvojën e parë me një femër”, deklaroi modelja. “Ishte me të vërtetë një flirt eksitues. Seksi ishte shumë i mirë, por më shumë se kaq, ne kishim një lidhje me të vërtetë kimike midis nesh. Më ka shërbyer si frymëzim dhe të dyja kemi ndihmuar njëra-tjetrën që të njohim më mirë veten”.rihaann 53a04a0cd3658_-_cos-02-rihanna-swimsuit-de melissa_forde article-2312764-196C8DEB000005DC-89_634x750