Rihanna e quan hero djalin që përloti të gjithë

Videoja e një djali dhe fjalët e tij sot kanë prekur mbarë botën.
Ai quhet Keaton, ndërsa doli në video i përlotur duke thënë se është i shëmtuar dhe nuk ka shokë, se askush nuk dëshiron të rri me të, dhe se shokët e qeshnin për hundën e tij.

Kjo video ka prekur jo vetëm qytetarët, por edhe të famshmit.

Është ylli i popit Rihanna, ajo që ka postuar fotografinë e Keaton-it, ndërsa ka shkruar:

Keaton Jones: Hero !!! Faleminderit mbretit të ri që na ka frymëzuar, dhe të gjithë ata që kanë qenë në këpucët e tij.

Nëse keni, ose aktualisht po kaloni ndonjë formë ngacmimi, zemra ime dhe lutjet e mia shkojnë tek ju!