Header

Ricky Martin kërkon kujdestarinë e përbashkët të dy fëmijëve të tij në divorcin nga Jwan Yosef

Sipas një raportimi, Ricky Martin po kërkon kujdestarinë e përbashkët të dy fëmijëve të tij me bashkëshortin Jwan Yosef.

Çifti njoftoi të enjten se i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre pas gjashtë vitesh martesë – por shtuan se ende janë të përkushtuar ndaj “rritjes së përbashkët” të fëmijëve të tyre.

Në kërkesën e divorcit të Martin të paraqitur të mërkurën, të siguruar nga People, këngëtari i “Livin’ La Vida Loca” kërkoi kujdestarinë e përbashkët të vajzës Lucia, 4 vjeçe, dhe djalit Renn, 3 vjeç.

Martin, 51 vjeç, është gjithashtu babai i djemve binjakë 14-vjeçarë Matteo dhe Valentino, të cilët i mirëpriti përpara se të martohej me Yosef.

Martin renditi “ndryshimet e papajtueshme” si arsyen e divorcit nga Yosef.

Sipas dokumenteve, Martin do t’i paguajë gjithashtu mbështetje bashkëshortore Yosef si dhe tarifat e tij të avokatit.

Këngëtari duhet “akoma të përcaktojë natyrën dhe shtrirjen e plotë të aseteve dhe detyrimeve të pronave të veçanta të secilës palë” bazuar në paramartesën e tyre.Martin dhe Yosef përfunduan deklaratën e tyre: “Si gjithmonë, ju falënderojmë për gjithë dashurinë dhe mbështetjen që morëm gjatë gjithë martesës sonë”. 

 

You may also like ...