Header

Restoranti “Të dua” në New York shpërndan ushqim falas për të pastrehët

Jaden Smith, i biri i aktorit të njohur Hollywood-ian Will Smith, ka një restorant në Los Anxhelos të quajtur “I Love You” (Të dua) me mision të ofrojë ushqim falas për individët e pastrehë në lagjen Skid Row!

Restoranti synon t’u shërbejë atyre në nevojë, duke inkurajuar gjithashtu klientët që paguajnë të kontribuojnë duke paguar më shumë se kostoja aktuale e vaktit të tyre, për të mbuluar koston për një personin të varfër që nuk ka mundësi të përballojë kostot e ushqimit.

Ai e shpërndan ushqimin falas përmes një kamioni ushqimor dhe partneritetin me organizatat për të siguruar ujë të pijshëm të pastër për komunitetet në nevojë.

Në fund të ditës, gjithçka që llogaritet janë veprat e mira.

You may also like ...