Reperja: Çdo gjë që bën një mashkull… Unë mund ta bëj

Repere, thyese e rekordeve dhe me një personalitet shumë të madh Cardi B është në koopertinën e revistës më të fundit të I-D dhe natyrisht që ka disa gjëra për të thënë.

Intervista mbulon çdo gjë nga karriera e saj e mëparshme si striptiste, për martesën e saj të ardhshme dhe racizmin në Amerikë.

Duke folur për feminizmin, reperja është shprehur se ajo mund të bëjë çdo gjë që bën një mashkull.

“Të jesh feministe është një gjë shumë e mrekullueshme dhe shumë njerëz mendojnë se dikush si unë nuk mund të jetë kaq e madhe. Ata mendojnë se feminizmi është i madh dhe vetëm një grua mund të flasë siç duhet, që ka diplomë, që është biznesmene… ata mendojnë se vetëm Michelle Obama mund të jetë feministe. Por të qenit feminist është e vërtetë e thjeshtë … Çdo gjë që mund të bëjë një mashkull, unë mund ta bëj,”-u shpreh ajo.

Ndërsa përsa i përket racizmi u përgjigj: “Ata janë të frikësuar nga minoritetet. Ne po kontrollojnë industrinë muzikore, botën e modës. Kur shihni Olimpiadën kush fiton gjithmonë? Njerëzit me ngjyrë. Ne fitojmë gjithçka.”