Reperi e kishte parashikuar vdekjen e tij?

Dhjetë ditë pasi XXXTentacion u gjet i vrarë në Fort Lauderdale të Floridas është publikuar videoklipi i këngës së tij “Sad”. Në video, reperi paraqet varrimin e vetes dhe tronditet kur arkivoli rritet, dy versionet e vetes ngrihen e luftojnë, i riu pretendon ta vrasë të vjetrin. Video përfundon me frazën: Ju keni bërë mirë që jeni ndeshur me veten.

Ndonëse i ri në moshë, XXXTentacion ka lënë gjurmë në rep, albumi i tij i fundit i ishte numër 1 në ShBA gjatë këtij viti, duke u shitur 2 milionë kopje të tij.