Rekord për Daniel Craig, James Bond-i më jetëgjatë i sagës

Me 4527 ditë të kaluara në rolin e Agjentit 007, Daniel Craig bëhet James Bond-i më jetëgjatë në historinë e sagës, duke mundur rekordin e Roger Moore (4526 ditë) e Sean Connery (9 vjet).
Kur “Bond 25” do të dalë në kinema, parashikuar për më 8 prill 2020, do të kenë kaluar 14 vjet nga paraqitja e parë e aktorit.
Pierce Brosnan, që bëri paraqitjen e parë në rol me “Goldeneye”, 1995, kaloi 7 vjet si personazhi kryesor.
Ishte “Casino Royale”, 2006, i pari film ku 38-vjeçari Craig debutoi në rolin e 007-s dhe tani aktori britanik, në moshën 51-vjeçare, përgatitet për kapitullin e tij të pestë dhe të fundit të sagës, që sipas “Daily Mail” po stërvitet 12 orë në ditë.