Header

Regjisori i ‘Titanikut’ hedh poshtë zërat: Nuk do të bëjë asnjëherë një film për tragjedinë e ‘Titan-it’

James Cameron ka mohuar zërat se ai po përgatit një film në lidhje me shembjen e fundit të nëndetëses OceanGate, një aksident që mori jetën e të pesëve në bord, duke i quajtur pretendimet “fyese”.

Regjisori dhe eksperti i njohur i thellësisë së detit ka shkruar në Twitter një mesazh të pasionuar për ndjekësit e tij, pasi gazeta Sun publikoi një artikull me titull: “DIVE DEEP Titanic drejtori James Cameron në bisedime me rrjetin kryesor të transmetimit për të krijuar një film dramë.

Ai tregoi historinë e Titanikut me aq dhembshuri, saqë duket si një hap i natyrshëm për të që të ndërmarrë këtë projekt. “Ritmi i hapave të atyre që ishin në bordin e nëndetëses Titan është një ndërmarrje e madhe, por shumë kohë, para dhe burime do t’i kushtohen asaj ,” tha i ashtuquajturi burim.

Në përgjigjen e tij, Cameron deklaroi se “Unë zakonisht nuk u përgjigjem thashethemeve fyese në media, por tani më duhet. Unë NUK jam në bisedime për një film OceanGate dhe as nuk do të jem ndonjëherë “.

Në qershor, themeluesi i OceanGate Expeditions, Stockton Rush, zbriti në Oqeanin Atlantik me katër persona të tjerë në një nëndetëse të quajtur Titan për të parë rrënojat e Titanikut. Tragjikisht, nëndetësja humbi kontaktin me sipërfaqen gjatë zbritjes së tyre, duke nxitur një përpjekje ndërkombëtare kërkimi dhe shpëtimi.

Disa ditë më vonë, Roja Bregdetare e SHBA-së konfirmoi se kishte gjetur pjesë të nëndetëses në thellësinë e oqeanit dhe arriti në përfundimin se pesë anëtarët e ekuipazhit në bord me gjasë u vranë menjëherë në një “kolaps katastrofik”

You may also like ...