“Red Hot Chili Peppers”, koncert mes piramidave

“Red Hot Chili Peppers” kanë programuar një event special për më 15 mars. Anthony Kiedis dhe anëtarët e tjerë të grupit kanë zgjedhur një vend tepër mahnitës për koncertin e radhës, Piramidat e Gizës, në Kajro, Egjipt.

Piramidat e Gizës bëjnë pjesë në Nekropol, ku përfshihen edhe Piramida e Keopit dhe ajo e Sfinksit.

Nuk është hera e parë që yje të muzikës zgjedhin këtë vend për të koncertet e tyre. Aty kanë interpretuar edhe Kylie Minogue, Andrea Bocelli, Mariah Carey, Shakira, “Scorpions”, Sting e Frank Sinatra.