Reality Show i çmendur me puthje pasionante dhe topless

Është reality show më i çmendur në televizion dhe shpesh herë pjesëmarrësit përfshihen në net të gjata, të mbushura me pije alkoolike. Gjatë serisë së 16-të të “Geordie Shore” në MTV, Abbie Holborn nuk ka munguar me fotografitë provokuese dhe me puthjet pasionante me disa prej pjesëmarrësve, meshkuj e femra. Skenat janë filmuar dhe gjithçka është shpërndarë në rrjete sociale. 20-vjeçarja njihet në “Instagram” për linjat e mira trupore dhe për gjërat e çmendura që bën në përditshmëri.