Reagon West, kërkon testin e ADN-së së North

Pak më parë raportuam lajmin se Kanye ëest mendohet se nuk është babai i North West. Në këtë drejtim reperi ka kërkuar që vogëlushes ti bëhet ADN-ja për të vërtetuar nëse është apo jo ai babai i saj. Reperi ka një dashuri të pakufishme për vogëlushen dhe nëse Kim Kardashian, e ka gënjyer për atësinë kjo do të ishte një shuplakë e fortë për të. Mediat e huaja raportojnë se në rast se ai nuk është babai i fëmijës, do ti kërkojë Kimit menjëherë divorcin.