Quentin Tarantino e pranon, “Star Trek” filmi i dhjetë dhe i fundit

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Writer/Director Quentin Tarantino poses in the press room during the Oscars at Loews Hollywood Hotel on February 24, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Pasi e ka pranuar se dëshiron ta përfundojë karrierën pas filmit të tij të dhjetë, regjisori dhe skenaristi Quentin Tarantino foli për projektin e radhës që mendohet të jetë “Star Trek” i ndaluar për minorenët.
“Besoj se mund të kem një rrugë dredhie. Mund mos ta konsideroj “Star Trek” si filmin tim të dhjetë dhe të bëjë një tjetër, duke marrë si nr. 10 atë që ka lindur nga një ide e imja”.
“Por dëshira për ta mbyllur karrierën me dhjetë filma nuk ecën në vijë të drejtë me këtë dredhi. Nëse do të bëj “Star Trek”, duhet të angazhohem me të gjitha forcat. Do të jetë filmi im i fundit dhe nuk dua të më mbetet asgjë peng. Por, nuk e di nëse do ta bëj, edhe mund të ndodhë”.