Pushime të vetmuara për Dukeshën e Sussex-it

Shtypi amerikan shkruan se Markle po planifikon udhëtimin vetëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Për vitin e ardhshëm, megjithatë, do të studiohet një rrugë zyrtare midis vendeve më të shtrenjta për gruan e Harryt.

Sipas revistës “US Weekly”, Meghan synon të kthehet në shtëpi para se të bëhet nënë për herë të parë. Burimi shtoi se “pritet lajmi për një princ të vogël apo princeshë të vogël në vitin 2019”. Në pranverën e vitit të ardhshëm, Markle dhe Princi Harry mund të fluturojnë përtej oqeanit pas një itinerari të hartuar sipas asaj që Dukesha preferon në SHBA.

Vizita në Nju Jork dhe Uashingtonin, forcon kështu lidhjen midis Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara.